DNA jatkaa toistaiseksi nykyisellä omistuspohjalla

Manu Pitkänen
16. heinäkuuta, 2013 14:35

DNA:ta ei myydä eikä sitä listata pörssiin, kerrotaan teleoperaattorin tiedotteessa. Yhtiön omistajien näkemyksen mukaan tällä hetkellä ei ole oikea aika myydä yhtiötä.
Yhtiö kertoi aiemmin, että se hakee itselleen uusia omistajia. Reuters kertoi viime viikolla muutamien sijoitusyhtiöiden jättäneen lopullisen tarjouksensa DNA:sta. Uutistoimiston lähteiden mukaan kauppahinta olisi saattanut kohota jopa 1,3 miljardiin euroon. Kauppoja ei kuitenkaan tullut.
- Operaattoritoimiala on muutostilassa ja investointitaso tulee säilymään korkealla tasolla. Operaattorit joutuvat ottamaan vakavaan harkintaan myös uudenlaiset hinnoittelumallit. Omistajat ovat päättäneet säilyttää olemassa olevan omistuspohjan toistaiseksi ennallaan markkinatilanteen selkiytymiseksi, DNA:n hallituksen puheenjohtaja Jarmo Leino sanoo.
DNA:n tiedotteen mukaan omistajat ovat päättäneet tässä vaiheessa keskittää huomion yhtiön kasvuun sekä toiminnan ja arvon kehittämiseen nykyisellä omistuspohjalla. DNA:n suurin omistaja on Finda Oy 32,56 prosentin osuudella. Toiseksi suurin omistaja on Oulu ICT Oy 22,17 prosentin osuudella.

Lue myös nämä
Tägit
DNA
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.