HTC: pienessäkin voi olla ytyä – One minin julkistus lähestyy?

Manu Pitkänen
16. heinäkuuta, 2013 9:36

HTC on julkaissut blogissaan infografiikkaa, joka saattaa viitata tulevaan tuotejulkistukseen. Infografiikan teemana on, ettei koolla ole niin väliä, ja pienikin pystyy saavuttamaan uskomattomia saavutuksia.
Tämä on nähty merkkinä siitä, että HTC One mini -puhelimen julkistus on aivan pian käsillä. Vuotokuvissakin esiintynyt laite näyttää samalta kuin One, mutta se on vain pienempi (näyttö 4,3 tuumaa). Pienempään pakettiin ei ole sullottu aivan yhtä tehokasta rautaa kuin Oneen, mutta ilmeisesti hintakaan ei tule olemaan samalla tasolla. Näytön resoluution sanottu olevan 720p ja vauhtia ylläpitää Snapdragon 400 -tuplaydinprosessori. Keskusmuistia on gigatavu, tallennustilaa 16 gigatavua ja kamera on neljän megapikselin UltraPixel-kamera.
Huhuissa on veikkailtu, että One mini esiteltäisiin elokuun paikkeilla. HTC julkaisi ennen Onen esittelyä blogissaan tulevaan tuotteeseen liittyvää infografiikkaa.
Blogiviestissä HTC toteaa, että Onen suosion myötä yhtiö pyrkii tuomaan saman kokemuksen saataville mahdollisimman monelle.
Puhelinvertailun aiempia aiheeseen liittyviä uutisia:


Lue myös nämä
Tägit
Android HTC HTC One mini
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.