Sonyn tulevan Honami-lippulaivan tiedot netissä, mukana 20MP kamera

Teemu Laitila
16. heinäkuuta, 2013 13:36

Jos tuoreet huhut Sonyn tulevasta Honami-koodinimellisesät lippulaivapuhelimesta pitävät paikkansa, yhtiöllä vaikuttaisi olevan käsissään melkoinen tehopakkaus, jonka kamerasta toivotaan merkittävää myyntivalttia.
Taiwanilaistietojen mukaan (Google Translate) kamera tallenntaisi kuvia 20,7 megapikselin tarkkuudella ja ExmorR-kennon fyysinen koko olisi 1/2,3 tuumaa. Lisäksi kameramassa käytetään Sonyn omaa G-sarjan optiikkaa, jonka pitäisi merkitä hyvää laatua kuten Nokian puhelinten Carl Zeiss -leima.
Laitteen muut ominaisuudet vastaavat paljolti syksyn muiden odotettujen julkaisuiden perustasoa. Viiden tuuman näyttö toimii 1080x1920 pikselin resoluutiolla ja perustuu samaan Triluminos-tekniikkaa, jota käytetään Sonyn aiemmassa Xperia Z -mallissa, vauhtia Androidille antaa Qualcommin Snapdragon 800 -piiri, muistia on kaksi gigatavua, sisäistä tallennustilaa löytyy 16 gigatavua ja se on aajennettavissa microSD-kortilla. Akun kapasiteetin on tietojen mukaan 3000 mAh. Kaiken lisäksi laitteen huhutaan edellisen lippulaivan tapaan olevan vesi- ja pölysuojattu.
Honamin virallinen nimi saattaisi olla Sony Xperia i1 ja sen julkaisu tapahtunee syyskussa Berliinin IFA-messuilla, jonne Sony on kutsunut tiedotusvälineitä.

Lue myös nämä
Tägit
Sony Android
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.