Lumia 1020:n eurohinta paljastui Saksassa - "Toimitukset 4 - 6 viikon päästä"

Teemu Laitila
19. heinäkuuta, 2013 18:24

Nokia ei suostunut Lumia 1020:n julkaisun yhteydessä kertomaan millä hinnalla luuri aikanaan saapuu markkinoille. Nyt laite on ilmestynyt ennakkotilattavaksi kahteen saksalaiskauppaan, jotka ovat hinnoitelleet Lumia 1020:n 699 euroon.
Yhdysvalloissa SIM-lukitsemattoman laitteen veroton hinta ilman operaattorikytkyä on 649 dollaria eli jos saksalaiskauppojen ilmoittama noin 700 euroa pitää paikkansa, hinta on muodostettu perinteisellä kaavalla "verot päälle ja dollarit euroiksi".
Aiheesta uutisoiva Nokiapoweruser.com-sivusto kertoo, että Lumia 1020 on tullut Saksassa myös Vodafone-operaattorin valikoimaan 29 euron hintaisena. Operaattori kertoo, että Lumia 1020:n toimitukset asiakkaille alkavat 4 - 6 viikon päästä, mikä pitää yhtä Nokian antamien tietojen kanssa. Yhtiö paljasti julkaisun yhteydessä, että Euroopassa myynti alkaa "strategisilla markkinoilla" kuluvan neljänneksen aikana eli ennen syyskuun loppua. Vielä ei tosin ole varmaa, laskeeko Nokia Suomen kuuluvaksi strategisesti tärkeisiin alueisiin, vai joudutaanko puhelinta odottamaan pidempään.

Lue myös nämä
Tägit
Nokia Windows Phone Nokia Lumia
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.