Googlen uutuuksien lehdistökuvat vuotivat

Manu Pitkänen
22. heinäkuuta, 2013 11:29

Evleaks ja Unlockr.com ovat julkaisseet Googlen tulevien tuotejulkaisujen lehdistökuvia. Kuvissa esiintyy Moto X -puhelin niin edestä, takaa kuin sivultakin (sekä mustana että valkoisena). Lehdistökuvat ovat paljastuneet myös toisen sukupolven Nexus 7 -tabletista.
Moto X:n ulkonäön keskeisimmät ominaisuudet ovat jo paljastuneet muita kuvavuotojen kautta. Googlekaan ei ole yrittänyt turhaan piilotella puhelimen ulkonäköä, sillä se on nähty yhtiön hallituksen puheenjohtajan korvalla ja julkistustapahtumakutsussa. Tuoreimpien speksivuotojen mukaan puhelimessa olisi kaksiytiminen ja 1,7 gigahertsin taajuudella toimiva Qualcomm S4 Pro -suoritin, kaksi gigatavua RAM-muistia, 4,7 tuuman ja 720x1184 pikselin näyttö (n. 4,5 tuumaa kun virtuaalisia näppäimiä ei huomioida). Etukamerassa on 2,1 megapikseliä ja pääkamerassa 10,5 megapikseliä. Akku on 2200 mAh:n kokoinen.




Reutersin keväällä uutisoimien tietojen mukaan toisen sukupolven Nexus 7:ssä olisi aiempaa tarkempi näyttö ja suoritin olisi vaihtunut Nvidian Tegra 3:sta Qualcommin Snapdragoniin. Uutistoimiston mukaan uusi tabletti tulisi saataville jo heinäkuussa. Google järjestää keskiviikkona aamiaisen, jonka antiin kuulunee uusi Android 4.3 -käyttöjärjestelmä. On mahdollista että uusi Nexus 7 esitellään samalla.


Lue myös nämä
Tägit
Google Nexus 7 Moto X Motorola Moto X
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.