Budjetti-iPhonen kuoret yksityiskohtaisessa videoesittelyssä

Teemu Laitila
24. heinäkuuta, 2013 14:06

Applen budjettihintaista iPhone-mallia pidetään jo lähes varmana asiana ja tulevasta puhelimesta on nähty myös vuotokuvia. Tähän mennessä yksityiskohtaisimmin tulevan laitteen designia esittelee tuore YouTube-video, jossa katsastetaan muovisen iPhonen takakuori.
Videolla tulevan laitteen designia kuvataan Applen vanhan iPhone 3GS:n ja viidennen sukupolven iPod Touchin risteytykseksi. Kuorten perusteella puhelimesta vaikuttaisi olevan tulossa hieman paksumpi kuin nykyinen iPhone 5 ja muutoinkin ulkoasua on pelkistetty laadukkailla yksityiskohdilla kuorrutetusta lippulaiva-iPhonesta.
Jos aiemmat vuodot pitävät paikkansa, halvempi iPhone olisi tulossa markkinoille useassa eri värissä. Väite vaikuttaa uskottavalta, sillä Apple otti varovaisen askeleen värivalikoiman kasvattamiseen jo viime vuonna iPod Touch -laitteiden kohdalla.
Videon aitoudesta ei tietysti voi mennä takuuseen, mutta siinä esitelty takakuori vastaa aiempia vuotokuvia. Netissä on silti liikkunut myös useampia kuvia tulevaksi iPhoneksi väitetyistä puhelimista, mutta jotka tarkemmalla katsastuksella ovat paljastuneet esimerkiksi aasialaisiksi iPhone-kopioiksi tai vain puhelimen suojakuoriksi.
Yleisen käsityksen mukaan Applen esittelisi halvemman iPhone-mallin sekä iPhone 5S -mallin syyskuussa.

Lue myös nämä
Tägit
Apple Apple iPhone
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.