Galaxy S2 jää ilman Android 4.2 -päivitystä?

Matti Robinson
30. heinäkuuta, 2013 14:30

Samsungin parin vuoden takainen lippulaiva on saanut päivityksiä tähän mennessä aina Jelly Beanin 4.1.2-versioon asti, mutta nyt seinä on saattanut nousta pystyyn.
SamMobile-sivusto kertoo saksalaislähteeseen vedoten Samsungin ongelmista omaan TouchWiz-käyttöliittymään liittyen. Tämä saattaa tarkoittaa, ettei Galaxy S2 saa seuraavaa päivitystä.
Aiemmin Samsung on listannut puhelimen päivitettäväksi 4.2-versioon ja jopa tulevaan Key Lime Pie -versioon, joka kantaa versionumeroa 5.0. Saksalaissivuston tietojen mukaan voi olla, että SGS2 jää Android 4.1:een. Näin ollen vasta julkistettu Jelly Bean 4.3 jää todennäköisesti myös saamatta.
Pitkälti samaan laitteistoon ja käyttöliittymään perustuva ensimmäisen sukupolven Galaxy Note voi myös jäädä vaille päivityksiä. Molempien laitteiden uudemmat versiot ja variantit kuitenkin päivittyvät paremmin uusiin Android-versiohin.
Jos ongelmia on todella ilmentynyt, voi Samsung helpostikin jättää toista ja kolmatta vuotta vanhat laitteet vaille päivitystukea, joka patistaisi käyttäjiä vaihtamaan uudempiin laitteisiin.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Samsung Galaxy S II Key Lime Pie Android
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.