Motorolan uutuus: valitse yli 2000 vaihtoehdosta omasi

Manu Pitkänen
1. elokuuta, 2013 22:23

Motorola on esitellyt vihdoin kesän mittaan jo useampaan otteeseen vuodetun Moto X -älypuhelimen. Yhdysvalloissa valmistettavan puhelimen juju on muuttuja X, jonka jokainen kuluttaja voi itse määrittää (ts. puhelimen ulkonän voi itse "suunnitella").
Puhelimen sisässä sykkii X8 Mobile -järjestelmäpiiri, joka koostuu 1,7 gigahertsin kellotaajuudella toimivasta kaksiytimestä Snapdragon S4 Pro -suorittimesta, puheen tulkintaan varatusta omasta suorittimesta (mahdollisuus puheohjaukseen koskematta laitetta) ja kontekstuaaliseen analysointiin varatusta suorittimesta, joka käsittelee eri sensoreiden ympäristöstä keräämää dataa. Grafiikan laskennasta vastaa Adreno 320 -grafiikkapiiri.
Moto X:ssä on 4,7 tuuman ja 720p-resoluution (316 ppi) AMOLED-näyttö, kaksi gigatavua keskusmuistia ja 16 gigatavua muistia (+50 GB Google Drive -tilaa kahdeksi vuodeksi, AT&T-operaattin kautta tulee saataville myös 32 gigatavun malli). Akku on kooltaan 2200 mAh ja Clear Pixel -kameran (RGBC) kennossa on kymmenen megapikseliä. Moto X tulee saataville elokuun lopussa.
Moto X:n räätälöintimahdollisuuksiin kuuluu Motorolan mukaan yhteensä yli 2000 erilaista kombinaatiota. Erilaisia kuorikombinaatioita on kuitenkin yli 250 kappaletta (etupaneelin väri: 2 kpl, takakuori: 18 kpl ja tehosteväri: 7 kpl). Halutessaan voi esimerkiksi valita puisen takakuoren.

Lue myös nämä
Tägit
Motorola Android Google Moto X Motorola Moto X
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.