Nokia parodioi Applen mainoksia

Manu Pitkänen
6. elokuuta, 2013 11:30

Nokia on julkaissut Applen Every Day -kampanjaa parodioivan mainoksen, jossa kerrotaan iPhonen olevan ykkönen otettujen kuvien määrässä mutta Lumia 925:n kamera on laadussa edellä.
Väiteen tueksi Nokia vertailee mainoksessa iPhone 5:llä ja Lumia 925:llä otettuja kuvia samoista hetkistä. Mainokset tukevat Nokian laitekehityksessä otettua valokuvaamista painottavaa strategiaa. Nokian mainoksen julkaisu osui samaan ajankohtaan Applen uuden FaceTimea esittelevän Every Day -mainoksen julkaisun kanssa.
Nokia on markkinoinut Lumia-puhelimiaan varsin paljon mainoksilla, joissa niitä verrataan kilpailijoin. Esimerkkeinä zombi-mainos ja viime vuoden kevään Smartphone Beta Test -kampanja.
IPhonen ottamista pääkohteeksi voi olla montaa mieltä. J.D. Powerin tutkimusten mukaan Applen älypuhelimiin ollaan Yhdysvalloissa selvästi tyytyväisempiä kuin muiden valmistajien tuotteisiin. Nokia on toisena ja Android-valmistajat seuraavina. Tämän perusteella Android-puhelinten omistajat voisi olla paljon hedelmällisempi kohde kuin iPhonen omistajat.

Lue myös nämä
Tägit
Nokia Apple iPhone Nokia Lumia
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.