Kastunut Samsung Galaxy S4 Active vaihdetaan uuteen vain kerran

Valtteri Ahonen
7. elokuuta, 2013 16:58

Yhdysvalloissa on noussut jonkin verran polemiikkia, kun käyttäjät ovat tuoneet veden tuhoamia Samsung Galaxy S4 Active -puhelimiaan huoltoon.
Samsungin mukaan puhelimen pitäisi kestää metrisessä vedessä pinnan alla 30 minuuttia, kuten IP67-standardissa luvataan. Jotenkin kuluttajat ovat kuitenkin saaneet vettä puhelintensa sisään, ja nyt AT&T on varmistanut, että sen asiakkaiden kastuneet puhelimet vaihdetaan uusiin.
Jännittävää kuitenkin on operaattorin käytäntö, jonka mukaan tämä tapahtuu vain kerran. Mikäli siis asiakas onnistuu saamaan kosteutta puhelimensa sisään toistamiseen, ei uudesta vaihdosta kannata enää haaveilla.
Puhelinten sisällä on nykyään väriä vaihtava indikaattori, jonka perusteella voidaan todeta, onko laite kärsinyt kosteusvaurioita.
Galaxy S4 Activen vedenpitävyys on varmistettu useissa testeissä, eikä sitä ole syytä sen suuremmin yleisellä tasolla epäillä. Luultavasti vesivahingot johtuvat pääosin huolimattomuudesta (esimerkiksi takakuori ei ole ollut kunnolla kiinni).

Lue myös nämä
Tägit
Samsung takuu AT&T Samsung Galaxy S4 Active
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.