LG:n uusi lippulaiva ottaa mallia Nokian Lumioista: KnockON-herätys ja optinen kuvanvakain

Manu Pitkänen
7. elokuuta, 2013 18:19

LG on esitellyt hetki sitten New Yorkissa pidetyssä julkistustapahtumassa yhtiön uuden lippulaivapuhelimen. Maailman kolmanneksi suurimman älypuhelinvalmistajan uusi huippumalli tottelee nimeä G2 ja se jatkaa Optimus G:n tarinaa, vaikkei Optimus-brändiä sen nimessä olekaan.
Korealaisvalmistajan mukaan se on ottanut asiakkaansa paremmin huomioon kehittäessään G2:sta. Virtapainike ja äänenvoimakkuuden säätöön tarkoitetut näppäimet on sijoitettu laitteen taakse, jonne on puhelimen reunoja helpompi ylettyä kun näyttö on kooltaan 5,2 tuumaa. G2:ssa on niin sanottu KnockON-toiminto, jonka avulla puhelimen voi herättää näpäyttämällä näyttöä kaksi kertaa. Puhelimesta löytyy Qualcommin Snapdragon 800 -piiri. Keskusmuistia löytyy kaksi gigatavua.
G2:n 5,2 tuuman IPS-näyttöpaneelin resoluutio on 1920x1080 pikseliä ja sen kehykset ovat vain 2,65 millimetriä paksut. 13 megapikselin kamerasta löytyy optinen kuvanvakain (OIS). G2:n äänentoiston kehutaan olevan Hi-Fi-tasoa.
Myyntiin G2 tulee 130 maassa seuraavan kahdeksan viikon aikana. Pohjoismaiden hinnoista kerrotaan lähempänä julkaisuajankohtaa. Puhelin tulee myyntiin valkoisena ja mustana sekä 16 ja 32 gigatavun malleina.


Lue myös nämä
Tägit
LG LG Optimus G LG G2
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.