Samsungin Note III:n väitetyt lopulliset tiedot vuosivat - ei suuria yllätyksiä

Teemu Laitila
12. elokuuta, 2013 21:00

Oikeaan osuneita Samsung-vuotoja tehnyt SamMobile on julkaissut listan ominaisuuksista, joiden se väittää olevan syyskuun alussa odotetun Note III -puhelimen lopulliset tiedot.
Nyt julkaistu lista ei sisällä suuria yllätyksiä ja ominaisuudet vastaavat paljolti niitä huhuja, joita verkossa on aiemmin liikkunut.
Laitteen AMOLED-näyttö on kasvanut 5,68 tuumaan ja se toimii luonnollisesti Full HD -resoluutiolla. Prosessorina on SamMobilen mukaan Samsungin oma Exynos 5420 (1,8 GHz ja 4+4 ydintä), mutta todennäköisesti Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa nähdään lähinnä Qualcommin Snapdragon 800 -piiriin perustuvia malleja. Muistin määrä on kolme gigatavua ja tallennustilaa 16/32/64 gigavua (joista yleisin on keskimmäisin vaihtoehto). Perinteidensä mukaisesti Samsung tarjoaa myös microSD-korttipaikan. Akun kapasiteetti on 3200 mAh. Laite perustuu juuri julkaistuun Android 4.3 -järjestelmään.
Huolimatta näytön kasvamisesta fyysiset mitat ovat SamMobilen mukaan pysyneet ennallaan. Ulkoasu muistuttanee Galaxy S4:sta.
Samsung on jo kutsunut toimittajia IFA-messujen yhteydessä 4.9 pidettyyn tilaisuuteen, jossa Note III todennäköisesti julkaistaan.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Android Samsung Galaxy Note 3
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.