Nokia Lumia 825 tuo mukanaan neliydinsuorittimen ja yli 5" näytön?

Valtteri Ahonen
14. elokuuta, 2013 15:46

Kiinalaissivusto Dospy uutisoi mielenkiintoisesta huhusta Nokiaan liittyen. Niiden perusteella Lumia 825 -nimellä liikkuva laite antaa odottaa itsestään paljon, sillä sen sisällä uskotaan olevan Qualcommin neliydinsuoritin, minkä lisäksi näytölle povataan jopa 5,2" kokoa.
PhoneArenan mukaan näytön resoluution odotetaan olevan 720p-tasoa ja Snapdragon 400 -sarjan suorittimen kellotaajuuden 1,2 GHz. Teknisten tietojen perusteella kyseessä on siis Microsoftin odotetulla GDR3-päivityksellä varustettu laite, eli sitä tuskin nähdään markkinoilla aivan heti, mutta julkaisuajankohta saattaisi olla silti tämän vuoden puolella.
Mikäli tietoja vastaava puhelin nähdään markkinoilla, se toisi Nokialta "puhletti"-kokoluokan laitteen todennäköisesti hintatasojen ylempään keskiluokkaan. Suurinäyttöisille puhelimille on selkeästi markkinaa, mutta toistaiseksi Nokian haaveet niiden valtaamiseksi ovat jääneet vain haaveiksi Microsoftin tuskallisen hitaan kehitystahdin vuoksi. Windows Phone-järjestelmä ei esimerkiksi toistaiseksi tue neliydinsuorittimia. Erilaisten vuotojen ja huhujen perusteella näyttää siltä, että Nokia on valmis toimittamaan heti kun Microsoftkin on.

Lue myös nämä
Tägit
Nokia Windows Phone Nokia Lumia 825
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.