Samsungilta näppäimistöllä ja kahdella kosketusnäytöllä varustettu puhelin

Valtteri Ahonen
15. elokuuta, 2013 10:08

Samsung on esitellyt uudenlaisen puhelimen, johon on yhdistettu fyysinen numeronäppäimistö, kaksi kosketusnäyttöä, Android 4.1 ja taittuva design. Hennessyksi kutsuttu puhelin (W789) on niin sanottu simpukkamallin laite, jonka sisältä löytyy neliydinsuoritin.
Puhelin on erikoinen veto. Se muistuttaa peruspuhelimia niiltä perityllä muotoilullaan, mutta sisukaluiltaan laite on melko täysiverinen älypuhelin. Joku voi myös kysyä, onko kahden näytön ratkaisu järkevä vai täysin typerä, mutta vastausta siihen on vaikea antaa. On vain odotettava, kuinka yleisö ottaa laitteen omakseen.
Hennessyssä on kaksi 3,3" kosketusnäyttöä, joiden resoluutio on vain 480 x 320. Lisäksi puhelimessa on viiden megapikselin kamera, 1500 mAh akku ja microSD-korttipaikka. Suorittimen kellotaajuus on 1,2 GHz ja kyseessä on DualSIM-laite.
Toistaiseksi W789 on julistettu saapuvaksi vain Kiinaan, eikä aikataulusta tai hinnasta ole tietoa. Myöskään sitä ei ole kerrottu, tuleeko laite jossain vaiheessa markkinoille myös Kiinan ulkopuolella, vai jääkö se paikalliseksi omituisuudeksi.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Android Samsung W789 Hennessy
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.