Jollan ensimmäinen tuotantoerä loppuunvarattu, uusi erä tulossa

Matti Robinson
21. elokuuta, 2013 9:42

Jolla on kertonut tänään, että sen puhelimen ensimmäinen tuotantoerä on varattu loppuun. Yhtiön toukokuussa julkistaman älypuhelimen ensimmäinen erä on täyttyi henkilöasiakkaiden ennakkotilauksista ja myyntikanavien tilauksista.
Älypuhelinta, joka kantaa myös nimeä Jolla, on varattu yhteensä 136 eri maasta. Oman ennakkotilauskampanja, jossa myytiin ennakkoon laitetta suoraan loppukuluttajille, myytiin loppuun heinäkuun puoleen väliin mennessä.

Heille, jotka missasivat ensimmäisen tilaisuutensa, me teemme kaikkemme tarjotaksemme toisen tilaisuuden uuden erän muodossa myöhemmin syksyllä.
Toimitusjohtaja Tomi Pienimäki

Puhelimen ensimmäiset toimitukset on tarkoitus aloittaa ennen vuoden loppua Euroopasta alkaen. Ensimmäisenä on vuorossa tietysti Suomi yhteistyökumppani DNA:n kautta. Jolla kertoo, että tuotanto on sujunut odotusten mukaan.
Puhelimen ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa 4,5 tuuman kosketusnäyttö, tuplaydinsuoritin, 4G-yhteydet, 8 megapikselin kamera, microSD-muistikorttipaikka ja 16 gigatavua tallennustilaa. Lue ominaisuuksista tarkemmin täältä.

Lue myös nämä
Tägit
Jolla
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.