Huhu: Windows Phonen ilmoituskeskus jo testivaiheessa Nokialla

Teemu Laitila
24. elokuuta, 2013 12:21

Windows Phonen pitkään huhuttu ilmoituskeskus on tulossa jo ehkä aiemmin kuin osattiin odottaa, jos Nokiapoweruser.comin saama vinkki pitää paikkansa. Sivusto kertoo, että ilmoituskeskus on osa jo seuraavaa suurempaa Windows Phone 8 -päivitystä, joka julkaistaneen joskus syksyn aikana.
Kyseessä on siis GDR3-paketti, joka nykyisten tietojen valossa olisi viimeinen Windows Phone 8:n iso päivitys ennen Windows Phone 8.1 -version julkaisua joskus ensi vuoden puolella. Aiemmin ilmoituskeskuksen odotettiin saapuvan vasta Blue-koodinimellä tunnetun 8.1-version mukana.
Nokiapoweruserin saaman tiedon mukaan GDR3 olisi jo Nokialla sisäisessä testissä. Ilmoituskeskuksen lisäksi GDR3 pitää sisällään tuen Full HD -resoluution näytöille ja esimerkiksi neliydinprosessoreille. Sikäli mikäli huhut Nokian isoruutuisen Lumian julkaisusta vielä syyskuun lopulla pitävät paikkansa, GDR3 saapuisi kohtalaisen pian.
Kannattaa kuitenkin muistaa, että uusista ominaisuuksista ja aikatauluista on vielä hyvin vähän konkreettisia todisteita, joten huhuihin on syytä suhtautua varauksella.

Lue myös nämä
Tägit
Nokia Microsoft Windows Phone
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.