Galaxy Note III -vuoto paljastaa ohuen ohuet näytönreunat (päivitetty)

Teemu Laitila
27. elokuuta, 2013 16:30

Mobiilialaa seuraaville on luvassa taas mielenkiintoinen syyskuu kun useammalta valmistajalta odotetaan uutisia uusista lippulaivoista. Yksi julkaisusuman aloittavista on Samsung, joka on vahvistanut yhtiön aikovan esitellä Galaxy Note III -malliaan 4. syyskuuta IFA-messujen yhteydessä.
Nyt Note-sarjan kolmannesta puhelimesta on saatu ensimmäiset vuotokuvat, joissa näkyy puhelimen etupaneeli. Sinänsä paneeli ei paljasta mitään yllättävää, muotoilu vaikuttaisi olevan odotetusti risteytys Galaxy S4:n ulkoasua ja edellistä Note II -mallia. Kuvista kuitenkin paljastuu, että Note III ei hukkaa pinta-alaa etupaneelissa turhiin reunoihin, vaan näyttöä ympäröivät sivuilla vain äärimmäisen ohuet reunukset. Vaikka pienet reunukset ovat kiistatta tyylikkäät, ne saattavat tehdä ison puhelimen käsittelystä hankalaa.
Tähän mennessä Note III -mallin tekniset tiedot ovat jo kohtalaisen hyvin selvillä. Huhuissa puhutaan 5,68 tuuman kokoisesta näytöstä, Snapdragon 800 -piiristä (tai Exynos 5420 -piiristä markkinoista riippuen), kolmen gigatavun muistista, 32 gigatavun tallennustilasta (ja microSD-korttipaikasta) sekä 13 megapikselin kamerasta, joka ehkä sisältää kuvanvakaimen. Moni osannee arvostaa myös isoa akkua, joka on kapasiteetiltaan ainakin 3200 mAh.
Kaikki selviää 4. päivä, jolloin laite näkee päivänvalon. Note III:n lisäksi Samsung esittelee samassa tilaisuudessa Galaxy Gear -älykellon.
Päivitys 23:24 ETradesupply.com julkaisi joukon parempilaatuisia kuvia, joissa muotoilu ja ohuet reunat erottuvat selkeämmin:



Lue myös nämä
Tägit
Samsung Android Samsung Galaxy Note 3
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.