Samsung-pomo vahvisti: älykello Galaxy Gear tulee 4. syyskuuta

Teemu Laitila
27. elokuuta, 2013 15:09

Samsungin on huhuttu julkaisevan Galaxy Gear -nimellä kulkevan älykellon ensi viikolla IFA-messujen yhteydessä ja nyt huhut saivat kerralla lihaa luiden ympärille kun Samsung-pomo vahvisti asian korealaislehdelle.
Korea Times -lehdelle puhunut Samsungin mobiiliosaston johtoportaaseen kuuluva Lee Young-Hee kertoi, että Galay Gear perustuu Androidiin ja siinä käytetään "taipumatonta" näyttöä. Gearistakaan ei siis tule Samsungin ensimmäistä kuluttajatuotetta, jossa yhtiö käyttäisi kehittelemäänsä taipuisaa näyttöä.
Leen mukaan Galaxy Gear on "päälle puettava konseptilaite", mikä herättää kysymyksen siitä, onko laitetta tarkoituskaan myydä massamarkkinoille. Lee kuitenkin odottaa sen "tuovan liikettä mobiilimarkkinoille". Ilmeisesti Galaxy Gear tulee olemaan Samsungin kannalta enemmänkin kokeilu, jolla haetaan palautetta ja uusia ideoita tulevia tuotteita varten.
Aiempien huhujen perusteella Galaxy Gear sisältäisi 1,67 tuuma AMOLED-näytön 320x320 pikselin resoluutiolla sekä gigatavun RAM-muistia ja kahden megapikselin kameran. Koko komeutta pyörittäisi Samsungin oma Exynos 4212 -piiri.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Android Samsung Galaxy Gear
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.