Vuoto väittää Nokian puhletin mallinimeksi Lumia 1520

Teemu Laitila
28. elokuuta, 2013 12:27

Jos aiemmissa Nokia-vuodoissa kunnostautuneen @evleaks:n tieto pitää paikkansa, Nokian syksyksi odotettu kuuden tuuman Lumia-puhelin tulee olemaan nimeltään Lumia 1520.
Nimestä kertoneen Twitter-tilin tähänastinen osumatarkkuus on ollut erittäin hyvä esimerkiksi Lumia 1020 -puhelimen tietojen paljastajana, joten myös Bandit-koodinimellä tunnetun uuden Lumian nimitietoa voidaan pitää kohtalaisen varmana.
Hämmennystä herättää kuitenkin valittu mallinumero. Jos huhut Banditin sisuskaluista pitävät paikkansa, laitteesta olisi tulossa selkeästi tehokkain ja Windows Phone -puhelin tähän mennessä. Netin huhumylly ennakoi laitteesta löytyvän neliydinprosessorin (Snapdragon 800) ja kuuden tuuman Full HD -näytön eli se vastaisi spekseiltään jo uusimpia Android-luureja.



Mallinumeron hyppääminen isomman askeleen on sinänsä loogista, jos puhelimessa tapahtuu suurempaa kehitystä myös rautapuolella. Silti mallinumeron loppuosa 520 viittaa enemmänkin tämän hetken halvimpaan Lumia 520 -malliin. Loppujen lopuksi nimellä ei tietysti ole suurta merkitystä, kunhan laite sisältää odotetut Windows Phone -päivitykset (ilmoituskeskus, näytön käännön lukitus ynnä muuta pienempää) ja se saadaan markkinoille ajallaan sekä sopivasti hinnoiteltuna.

Lue myös nämä
Tägit
Nokia Nokia Lumia
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.