Samsungin älykellolle povataan vain 10 tunnin akkukestoa

Manu Pitkänen
30. elokuuta, 2013 9:41

Samsung aikoo esitellä Galaxy Gear -älykellon ensi viikolla 4. syyskuuta järjestettävässä tilaisuudessa. Laitteesta on nyt paljastunut entistä enemmän teknisiä yksityiskohtia.
Twitterin kautta tietovuotoja tehtaileva evleaks on julkaissut muutaman ruutukaappauksen, joiden perusteella Gear-kelloa ohjataan älypuhelimelle asennettavan hallintasovelluksen kautta. Lisäksi ruutukaappauksista selviää kellon olevan yhteensopiva NFC-tekniikan kanssa.
Kellon kenties kaikista kiinnostavin ominaisuus on sen akkukesto. AmongTechin saamien tietojen mukaan kelloon saa ladattua yhdellä latauksella yhteensä 10 tuntia käyttöaikaa. On vielä epäselvää millaisessa käytössä virta riittää 10 tuntia. Sony lupaa omalle SmartWatch 2 -kellolleen keskimääräisessä käytössä neljän päivän (ja maltillisessa käytössä seitsemän päivän) akkukestoa. Muita Gearin teknisiä ominaisuuksia ovat tuplaydinsuoritin, 2,5 tuuman OLED-kosketusnäyttö (320x320 pikseliä), kaiutin, neljän megapikselin kamera ja kuusi tai kahdeksan gigatavua tallennusmuistia.


Lue myös nämä
Tägit
Samsung Android Älykello Samsung Galaxy Gear
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.