Samsung esitteli Galaxy Gear -älykellon – ruutu ranteeseen

Manu Pitkänen
4. syyskuuta, 2013 20:33

Samsung esitteli tänään IFA-kulutuselektroniikkamessuilla uuden Galaxy Gear -älykellon, jota voi käyttää puhelimen lisälaitteena. Android-pohjaista kelloa voidaan käyttää esimerkiksi puheluiden soittamiseen ja vastaamiseen.
Kello on ulkonäkönsä puolesta hyvin pitkälle sellainen kuin VentureBeatin vuotamissa prototyyppilaitteen kuvista saattoi päätellä.
Galaxy Gearissä 1,63 tuuman AMOLED-näyttö, jonka resoluutio on 320 x 320 pikseliä. Kellossa on myös 1,9 megapikselin kamera, jolla voidaan kuvata valokuvien lisäksi 720p-tasoista videota. S Voice -yhteensopivuuden ansiosta kelloa voi ohjata puheen avulla. Galaxy Gearissä on tuki kolmannen osapuolen kehittämille sovelluksille, kuten Evernotelle, Pathille, RunKeeperille ja MyFitnessPalille.
Kellossa on 800 megahertsin suoritin, 512 megatavua keskusmuistia, neljä gigatavua tallennumuistia, Bluetooth 4.0 -tuki ja 315 milliampeeritunnin akku (virtaa piisaa päiväksi). Galaxy Gear lanseerataan yli 140 maassa Galaxy Note 3:n kanssa. Kelloon pääsee käsiksi 25. syyskuuta. Sen suositushinta on 300 euroa.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Samsung Galaxy Gear
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.