Uusissa iPhone-puhelimissa ei mitään uutta? Nämä miehet jonottavat sitä kaksi viikkoa

Manu Pitkänen
11. syyskuuta, 2013 21:28

Applen uudet iPhone-puhelimet saivat niin Suomessa kuin Yhdysvalloissakin medialta kovaa kritiikkiä tänäkin vuonna osakseen. On jopa sanottu, ettei puhelimissa ole mitään uutta. Maailmalta löytyy kuitenkin pesunkestäviä Apple-faneja, jotka ovat valmiita jonottamaan vaikka kaksi viikkoa yhtiön uusimpia tuotteita.
Uusia iPhone-puhelimia jonotettiin New Yorkin Fifth Avenuen Apple Storen liepeillä jo viime viikolla. Ensimmäiset jonottajat olivat Joe ja Brian, jotka saapuivat paikalle torstai-iltana. Heidän jälkeen paikalle tulivat perjantaina Justin ja John, joiden tarkoituksena on mainostaa heidän työnantajansa yritystä jonottamalla iPhone 5s:n ja 5c:n myynnin alkamiseen saakka. Apple lähetti kutsut lehdistölle tapahtumaan viime viikon tiistaina ja esitteli puhelimet eilen.
Apple alkaa ottaa vastaan ennakkotilauksia tämän viikon perjantaina ja puhelimen myynti alkaa suurimmilla markkina-alueilla ensi viikon perjaintana. Ensimmäiset jonottajat joutuvat odottamaan siis kaksi viikkoa ennen kuin pääsevät käsiksi uusiin malleihin.

Lue myös nämä
Tägit
Apple Apple iPhone
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.