Muotitapahtuma kuvattiin iPhone 5s:llä – tässä on tulos

Manu Pitkänen
18. syyskuuta, 2013 13:00

Digipokkareiden suosion laantumista on pitkään selitetty älypuhelinmyynnin ripeällä kasvulla. Puhelimiin ahdetut kamerat piirtävät kelvollista jälkeä ja lisäksi ne ovat lähes aina käden ulottuvilla. Esimerkiksi Flickr-kuvapalveluun lisättyjen kuvien perusteella suosituimmat kamerat ovat iPhone 5, 4S ja 4. Top 3:ssa on siis vain (Applen) älypuhelimia.
Ei siis ihme, että Applelta löytyy motivaatioita panostaa vuodesta toiseen iSight-kameroiden kehitykseen. IPhone 5s ei muodostanut poikkeusta tässä asiassa, vaan sen kohdalla kuvausominaisuuksia on parannettu kasvattamalla kennon kokoa (pikseleiden koko on 1,5 mikronia) sekä käyttämällä parempaa optiikkaa (f/2.2) ja kaksois-LED-kuvausvaloa (True Tone). Puhelimella otettuihin videoihin voi lisätä näyttävyyttä slow motion -tekniikan avulla (120 FPS @ 720p).
Uuden iPhonen kameran kyvykkyyttä todisteltiin Burberryn Prorsum Womenswear Spring/Summer 2014 -muotishow'ssa. Tapahtuman live-lähetys kuvattiin kokonaan iPhone 5s -puhelimilla. Muotitapahtumasta tehty video on lisätty YouTubeen (alla), minkä lisäksi Burberry on jakanut Instagramissa videon, jossa katolta pudotettavat terälehdet on saatu leijailemaan hitaasti maahan Slo-Mo-tekniikalla.


Lue myös nämä
Tägit
Apple Apple iPhone Burberry
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.