New Yorkin poliisilaitos suosittelee iOS 7:ään päivittämistä

Manu Pitkänen
23. syyskuuta, 2013 8:23

Vaikka iPhone 5s:n Touch ID -sormenjälkilukijan ohittamiseen on keksitty jo niksit, pitää New Yorkin poliisilaitos iOS 7 -käyttöjärjestelmän uusia turvaominaisuuksia niin hyvinä, että se on alkanut suositella ihmisille uuteen käyttöjärjestelmäversioon päivittämistä.
New Yorkin yleinen syyttäjä Eric Schneiderman kypsyi aiemmin tänä vuonna osavaltion puhelinvarkaustilastoihin ja varastettujen puhelimien ympärille muodostuneeseen mustaan pörssiin siinä määrin, että kutsui suurimmat älypuhelinyhtiöt luokseen. Hänen mielestä yhtiöt eivät olleet täyttäneet lupauksiaan puhelimien tietoturvaan liittyen ja vaati uusia ominaisuuksia älypuhelimiin.
Osavaltion poliisilaitoksen aloittaman kampanjan perusteella Apple on onnistunut jo täyttämään yleisen syyttäjän vaatimukset. IOS 7 -laitteista löytyy aktivointilukitus, joka kytkeytyy päälle mikäli varas yrittää tyhjentää puhelimen tai yrittää kytkeä Etsi iPhoneni -ominaisuuden pois päältä. Suojauksen voi avata vain Apple ID:llä ja salasanalla.
New Yorkin rikollistilastot kasvoivat viime vuonna ensimmäistä kertaa kahteen vuosikymmeneen. Siitä on syytetty iPhone-varkauksia.


Lue myös nämä
Tägit
Apple Apple iPad mini Apple iPad iPad 4 iOS 7 Apple iPhone
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.