Bloomberg: Apple testaa 4,7 ja 5,5 tuuman iPhone-puhelimia

Manu Pitkänen
11. marraskuuta, 2013 10:10

Uutistoimisto Bloombergin lähteiden mukaan Apple kehittää parhaillaan kahta uutta älypuhelinta, joista löytyy 4,7 ja 5,5 tuuman näytöt. Mikäli Apple päätyy julkaisemaan tällaiset iPhonet, olisivat ne näytön koolla mitattuna yhtiön suurimmat älypuhelimet. IPhone 5c:n ja 5s:n näytöt ovat kooltaan neljä tuumaa.
Tieto kehitteillä olevista isonäyttöisistä iPhoneista ei ole mikään uusi uutinen, sillä Wall Street Journal on ehtinyt raportoimaan asiasta jo pariin kertaan kesän ja syksyn aikana. Lehden mukaan Apple on testannut uutta iPhonea 4,8–6 tuuman näytöillä. Ilmeisesti myös iPadistä on testauksesta 12 tai 13 tuuman näytöllä varustettu malli.
Bloomberg kertoo samalla, että Apple suunnittelisi iPhonen designin uudistamista. Uusissa iPhoneissa näytön lasi kaarevoituisi alaspäin näytön reunoilla. Apple testaa myös paineanturitekniikkaa, joka osaa erottaa erilaisia painalluksia. Se ei välttämättä ehdi valmistua seuraaviin iPhone-malleja varten. Bloombergin lähde muistuttaa, että puhelimet ovat edelleen kehityksessä eikä mitään ole vielä lyöty lukkoon. Uudet puhelimet esitellään todennäköisesti ensi vuoden kolmannella kvartaalilla.

Lue myös nämä
Tägit
Apple Apple iPhone
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.