Motorola esitteli edullisen Moto G -älypuhelimen

Manu Pitkänen
13. marraskuuta, 2013 16:54

Kesällä esitelty Moto X on saanut seurakseen edullisen Moto G -älypuhelin. Motorolan tavoitteena oli luoda edullinen älypuhelin, joka ei kuitenkaan tunnu halvalta.
Moto G muistuttaa ulkoisesti erittäin pajon Moto X:ää. Puhelimet erottaa toisistaan helpoiten takakuoren kaiutinrei'stä ja niiden sijoittelusta. G:ssä reiät ovat vasemmalla ja X:ssä oikealla. Pesäeroa syntyy enemmän sisuskalujen suhteen. Moto G:stä löytyy Qualcommin valmistamaa neliytimistä Snapdragon 400 -suoritinta, gigatavu keskusmuistia ja viiden megapikselin kamera (edessä 1,3 Mpix). Sisäistä tallennustilaa puhelimeen saa kahdeksan tai 16 gigatavua. Moto G:ssä on lisäksi 4,5 tuuman TFT-näyttö (720p).
Puhelimessa on Android 4.3 -käyttöjärjestelmä, mutta päivitys Android KitKatiin tulee ensi vuoden alussa . Muistikorttipaikka ja LTE-tuki eivät kuulu puhelimen varusteluun.
Moto G:n suositushinta ilman kytkyä on 179 dollaria. Sen myynti alkaa Brasiliassa ja muutamissa Euroopan maissa jo tänään. Saatavuutta parannetaan esimerkiksi Euroopan osalta seuraavien viikkojen aikana. Vuoteen 2014 mennessä puhelimen pitäisi olla myynnissä yli 30 maassa.

Lue myös nämä
Tägit
Motorola Google Android KitKat Moto G
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.