ZTE tuo markkinoille edullisesti hinnoitellun älykellon

Juha Tuppi
26. marraskuuta, 2013 15:39

Kiinalainen ZTE on ilmoittanut liittyvänsä älykellovalmistajien joukkoon omalla, edullisesti hinnoitellulla laitteellaan. Yhtiö lupaa älykellonsa vastaavan ominaisuuksiltaan jo markkinoilla olevia laitteita.
Kiinalainen televiestintäyhtiö ZTE, joka valmistaa myös älypuhelimia, ilmoitti Wall Street Journalille eilen tuovansa markkinoille uuden älykellon. Yhtiön mukaan laite tulee vastaamaan ominaisuuksiltaan jo markkinoilla olevia älykelloja ja keskittyy kilpailemaan niiden kanssa hinnallaan. Yhtiön älypuhelinten markkinointistrategiajohtaja Lu Qianhao kertoo lähteelle, että älykellon on tarkoitus tehdä ZTE:n älypuhelimista mielenkiintoisempia kuluttajille.
Älykello on tarkoitus tuoda myyntiin Kiinan markkinoille ensi vuoden toisella neljänneksellä ja myöhemmin Yhdysvaltoihin ja Eurooppaan. Laite tulee tukemaan vain yhtiön omia älypuhelimia, mutta ZTE harkitsee tuovansa tulevaisuudessa markkinoille kaikkia Android-älypuhelimia tukevia älykelloja. Myös muut puettavan teknologian muodot, kuten esimerkiksi älylasit ja -kengät, kiinnostavat ZTE:tä.

Lue myös nämä
Tägit
ZTE Älykello
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.