Qualcommin Bluetooth-majakat tuovat kauppojen palvelut iOS 7- ja Android-laitteisiin

Juha Tuppi
10. joulukuuta, 2013 12:40

Qualcomm on julkaissut kaupoissa käytettävät Gimbal -Bluetooth-majakat, jotka tuovat kaupan tarjoamia palveluja iOS 7- ja Android-laitteisiin.
Engadget raportoi Qualcommin tuoneen uudet Gimbal -Bluetooth-majakat markkinoille. Laite on suunniteltu välittämään lyhyellä kantamalla tietoa alennuksista, tarjouksista ja muista palveluista kaupassa asioivien asiakkaiden iOS 7- ja Android-laitteisiin. Tulevaisuudessa kauppa voi siis houkutella asiakasta tämän älypuhelimen välityksellä ostoksille tai tarjota opastusta kaupassa tai sen ulkopuolella.
Toistaiseksi majakka toimii vain Applen iOS 7 -käyttöjärjestelmällä varustetuilla laitteilla johtuen käyttöjärjestelmän iBeacon -ominaisuudesta, mutta Android-tuki on tulossa piakkoin.
Laitteesta on saatavilla sisäkäyttöön tarkoitetut Gimbal Series 10 -versiot sekä ulkokäyttöön säänkestävät Gimbal Series 20 -versiot. Majakat eivät ole hinnalla pilattuja: Series 10 maksaa pakettitilauksena viisi dollaria kappale, kun taas ulkokäyttöön tarkoitetusta Series 20 -mallista joutuu pulittamaan 10 dollaria kappaleelta.

Lue myös nämä
Tägit
Qualcomm Gimbal Series 10 Gimbal Series 20 Bluetooth-majakka
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.