Puettava teknologia kutistuu: tässä tulee älysormus

Juha Tuppi
11. joulukuuta, 2013 12:00

Smarty Ring -laitteen kehittäjät tuovat markkinoille älykellojen ominaisuuksilla varustetun älysormuksen.
Indiegogo -rahoituskampanjan tavoitteensa moninkertaisesti saavuttaneet Smarty Ring -älysormuksen kehittäjät ovat nyt tuomassa laitettaan markkinoille, kertoo The Verge. Laitteen kampanjasivujen mukaan kyseessä on LED-näytöllä varustettu sormus, joka voidaan parittaa Bluetooth LE -yhteyden kautta iOS- tai Android-laitteen kanssa. Paritettu älysormus kykenee muun muassa näyttämään kellonajan, ilmoittamaan saapuneista puheluista, viesteistä, sähköposteista sekä Facebook- ja Twitter-päivityksistä.
Sormuksen sivussa on painikkeet, joiden avulla voidaan käyttää sormuksen kanssa paritetun laitteen sovelluksia, kuten esimerkiksi kameraa. Älysormuksessa on myös varkaudenesto-ominaisuus joka hälyttää, jos sen kanssa paritettu laite joutuu liian kauaksi sormuksesta.
Sormukselle luvataan 24 tunnin akunkesto yhdellä latauksella. The Vergen mukaan laitteen hinnaksi markkinoilla tulee 275 dollaria, mutta kampanjan kautta tilattuna se on saatavissa 175 dollarin alennettuun hintaan. Ennakkovarattujen älysormusten toimitus on tarkoitus aloittaa huhtikuussa 2014.


Lue myös nämä
Tägit
Indiegogo puettava teknologia Smarty Ring älysormus
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.