OnePlus aikoo valmistaa maailman parhaimmat älypuhelimet

Manu Pitkänen
17. joulukuuta, 2013 13:29

Vanhojen suuruuksien kuten Nokian, BlackBerryn ja Motorolan kärsiessä, markkinoille on alkanut nopeasti ilmestymään uusia yhtiöitä, jotka etsivät pääsyä valoon ja sitä kautta kukoistavaan kasvuun. Jollan, Oppon, YotaPhonesin, Blun ja Xiaomin kaltaisten pienten valmistajien joukkoon on liittynyt OnePlus.
OnePlus on Oppolla aiemmin vaikuttaneen Pete Laun perustama yritys, jonka tavoitteeksi kerrotaan uusimpiin ja parhaimpiin tekniikoihin perustuvien laitteiden valmistaminen. Oppo tunnetaan siitä, että sen lippulaivatuotteet ovat usein varustettu uusimmalla tekniikalla tai ne erottautuvat edukseen jollakin muulla tapaa. Oppo on valmistanut maailman ohuimman älypuhelimen ja se esitteli ensimmäisenä Full HD -näytöllä varustetun puhelimen.
Laulle tämä ei kuitenkaan ilmeisesti riittänyt, vaan hän haluaa tuoda markkinoille vieläkin edistyneempiä tuotteita. OnePlusin kohdeyleisö vaikuttaisi olevan speksien perässä juoksevista propellipäistä. Ensimmäinen puhelin on tarkoitus esitellä jo ensi keväänä, mutta yhtiö ei välttämättä jämähdä pelkästään puhelimiin: lisälaitteiden ja päälle puettavat laitteet ovat myös mahdollisia.

Lue myös nämä
Tägit
Oppo OnePlus
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.