Tässä ovat Google Playn suosituimmat Android-sovellukset

Sami Koivunen
25. joulukuuta, 2013 10:00

Google Play kokosi listan kaupan suosituimmista Android-sovelluksista. Alla olevat sovellukset löytyivät "pelaajien valinta" -kategoriasta, jossa yli miljoona ihmistä äänesti parhaista hyöty- ja pelisovelluksista.
Knights & Dragons
Toimintaroolipelissä on tarkoituksena taistella lukuisia vihollisia vastaan joko yksin tai kaverien kanssa fantasiaympäristössä. Taistelut ovat nopeatempoisia pelin sisältäessä sekä turnauksia että tehtäviä.
Bejeweled Blitz
Esimerkiksi Facebookista tutun Bejeweledin ideana on vaihtaa jalokivien paikkaa siten, että syntyy vähintään kolmen jalokiven ketjuja. Peliä rikastuttavat lisäksi erilaiset bonukset, joita on tarkoitus sisällyttää yhdistyviin jalokiviin.
The Hobbit: Kingdoms
Kingdoms on strateginen massiivimoninpeli, joka sijoittuu muun muassa haltioita, kääpiöitä ja hobitteja sisältävään Keski-Maahan. Peli mahdollistaa strategisten liittojen muodostamisen ja tarkoituksena on kehittää pelaajan hallintaan annettua kaupunkia.
Duolingo: Learn Languages Free
Duolingo on kielten opiskeluun tarkoitettu apusovellus. Sovellus mahdollistaa espanjan, ranskan, saksan, portugalin, italian ja englannin opettelun ilmaiseksi oman Android-laitteen avulla.
YouTube
YouTube on useille tuttu Googlen omistama videopalvelu, joka on ollut viime aikoina otsikoissa erityisesti tekijänoikeusvalvonnan tiimoilta.
Ingress
Esittelimme kunnianhimoiseen peli-ideaan perustuvan Ingressin vuosi sitten. Pelissä on tarkoitus suorittaa tehtäviä liikkumalla fyysisesti paikasta toiseen. Peli on maailmanlaajuinen ja pelaajan on pelin alussa valittava osapuoli kahdesta vaihtoehdosta.
NewsHog: Google News & Weather
NewsHog on sovellus, jonka avulla kerätä ja jaotella uutisia. Uutisia voi etsiä aiheen ja sijainnin mukaan NewsHogin tarjotessa esimerkiksi koosteita, tekstistä puheeksi -toiminnon ja offline-lukutilan.
SwiftKey Keyboard
Useiden mielestä Android-näppäimistön korvaava SwiftKey on eräs tärkeimmistä ladattavista sovelluksista. Tarjoaa lukuisia lisätoimintoja ja on laajalti käyttäjän kustomoitavissa.

Lue myös nämä
Tägit
Android sovellus sovelluskauppa Google Play mobiilisovellukset
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.