HTC:n infografiikka: Tämän takia Android-päivitysten julkaisussa kestää

Manu Pitkänen
27. joulukuuta, 2013 14:22

Puhelinvalmistaja HTC on julkaissut The Anatomy of An Android OS Update -nimisen infografiikan, jossa selvennetään kuluttajille käyttöjärjestelmäpäivitysten monimutkaisuutta ja yritetään selittää miksi päivityksiä joudutaan odottamaan niin kauan.
Infografiikassa käyttöjärjestelmäpäivitysten käsittely on jaettu kolmeen haaraan sen perusteella kuinka paljon kustomointia laitteiden käyttöjärjestelmä sisältää. Yhtenä haarana on Google Edition -laitteet, joiden käyttöjärjestelmään ei tehdä juurikaan muutoksia. Toisena on haarana lukitsemattomat ja kehittäjille tarkoitetut puhelimet, joihin HTC on lisännyt omia mausteitaan. Kolmantena haarana on operaattorilukitut puhelimet.
Mitä vähemmän kustomointia käyttöjärjestelmään pitää tehdä, sen yksinkertaisempi sen kehityskaari on ja sitä nopeammin se saadaan myös julkaistua loppukäyttäjille. HTC:n mukaan Google Edition -puhelimien kohdalla päivitys käy läpi kahdeksan vaihetta, mutta operaattorilukituille puhelimille päivityksen pitää saada operaattorin hyväksyntä ja välivaiheiden määrä kasvaa 12 kappaleeseen.
Infografiikka löytyy HTC:n yhdysvaltalaisille asiakkaille tarkoitetulta sivulta, jossa kerrotaan HTC Onen KitKat-päivityksen tilaanteesta.

Lue myös nämä
Tägit
Android HTC
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.