Micronin LPDDR4-muistinäytteet valmiina laitevalmistajien käyttöön

Manu Pitkänen
10. tammikuuta, 2014 15:18

Micron on edennyt LPDDR4-muistien kehityksessä näytetoimituksiin, joiden pohjalta laitevalmistajat voivat suunnitella omia tuotteitaan. Yhtiö omistaa nykyään japanilaisen Elpidan muistituotannon.
Samsung ja SK Hynix kertoivat hiljattain heidän LPDDR4-muistien olevan valmiina näytetoimituksia varten. Vaikka Micron ei ole pitänyt asiasta meteliä, on se toimittanut LPDDR4-näytteitä yhteistyökumppaneilleen jo jonkin aikaa. Yhtiön mukaan he aloittivat ensimmäisenä LPDDR4-näytetoimitukset. Micron ei paljastanut sijoittajapuhelussaan heidän LPDDR4-muistien teknisiä yksityiskohtia.
LPDDR4 on uuden sukupolven mobiililaitteille suunnattu muistiteknologia, joka laskee energiankulutusta ja kastavattaa tiedonsiirtonopeutta nykyisiin LPDDR3-muisteihin nähden. Samsungin mukaan heidän LPDDR4-muistien energiankulutus on jopa 40 prosenttia alhaisempi 1,1 voltin käyttöjännitteelle kuin LPDDR3-muisteilla.
Uutta muistitekniikkaa saatetaan nähdä lippulaivapuhelimissa jo tämän vuoden lopulla ja laajempaan käyttöön ne tulevat ensi vuoden aikana. Micronin 20 nm:n tekniikka on valmiina massatuotantoon tämän vuoden jälkimmäisellä puoliskolla.

Lue myös nämä
Tägit
Micron LPDDR4 DRAM
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.