Samsungin tuleva 5,5 tuumainen puhelin vuoti rahtitiedoissa

Matti Robinson
13. tammikuuta, 2014 14:00

Korelaisjätti tuo markkinoille puhelimia valtaisalla tahdilla, ja mikäli on uskominen intialaista rahtiseurantasivusto Zauba.com:ia, niin pian on aika uuden puhletin. 5,5 tuuman näytöllä varustettu laite on lähetty testattavaksi Intiaan, kertoo Sammobile.
Laitteen mallinumero on GT-I9405, joten aivan huippuluokan puhelin ei ole kyseessä. Vaikka numerosta voisi päätellä, että kyseessä on edullisempi Galaxy S4 -variantti, niin todennäköisempi vaihtoehto on aiemminkin vuotanut Note 3 -variantti, jota kutsuttiin Samsungin papereissa nimellä Samsung Galaxy Note 3 Neo. Täytyy tosin muistaa, että Neossa piti olla 5,55 tuuman näyttö ja Note-sarjassa mallinumero on perinteisesti muotoa Nxxxx.
Valitettavasti lähetysten tiedoista ei irtoa sen kummemmin lisätietoja laitteen ominaisuuksista eikä tietysti myöskään julkaisuajankohdasta, joten joudumme odottelemaan edelleenkin virallisia tietoja Samsungin suunnalta. Kymmenes päivä rekisteröidyn lähetyksen arvoksi on merkitty n. 32 000 Intian rupiaa, joka on noin 380 euroa, joten aivan huippuluokan puhelimen hintaa ei arvoksi ole määrätty.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Samsung Galaxy Note 3 Neo
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.