Samsungilla kehitteillä Galaxy Glass, julkistus IFA-messuilla?

Matti Robinson
27. tammikuuta, 2014 18:31

Samsung ja Google yhdistivät tänään voimiaan kertomalla uudesta ristiinlisensointisopimuksesta. Näin ollen yhtiöiden välillä nähdään yhteistyötä patenttien osalta, mutta keskenäinen kilpailu tuskin loppuu. Lisäkilpailua puettavien lisälaitteiden saralla enteilee myös uusin aasialaishuhu.
Korean Timesin mukaan Samsung olisi tuomassa ensi syksynä markkinoille älylaseja, joita kutsutaan tällä hetkellä milläs muulla nimellä kuin Galaxy Glass. Julkaisupaikkana pidetään Berliinin IFA-messut, jotka järjestetään syyskuussa ja jossa viime vuonna julkistettiin Galaxy Gear -älykello.
Mikäli Google ja Galaxy-lasien julkaisu pysyy aikataulussaan se tarkoittaisi mahdollisesti, että sekä Google Glassin että Galaxy Glassin kaupallinen debyytti tehtäisiin loppuvuodesta.
Galaxy Gearin tapaan älypuhelimen lisälaitteeksi suunnatut Galaxy-älylasit toimisivat todennäköisesti ainoastaan Samsungin laitteilla – tai ainakin uusimmilla Galaxy-älypuhelimilla. Myös toiminnallisuudet ovat Korean Timesin mukaan samankaltaiset.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Google Samsung Galaxy -sarja Google Glass
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.