HTC Onen seuraaja saatetaan esitellä maaliskuussa

Manu Pitkänen
3. helmikuuta, 2014 12:17

HTC:n tämän vuoden lippulaivamallia ei välttämättä nähdä helmikuun lopulla Barcelonan MWC-messuilla, sillä evleaksin mukaan yhtiö aikoisi esitellä puhelimen New Yorkissa maaliskuun lopulla.
M8-koodinimellä tunnetussa HTC Onen seuraajasta on liikkunut paljon huhuja, jotka ovat enemmän tai vähemmän ristiriidassa toistensa kanssa. On puhuttu 2K-näytöstä, kaksoiskamerasta, kuuden tai kahdeksan megapikselin UltraPixel-kamerasta jne.
Konservatiivisten arvioiden mukaan puhelimessa olisi Snapdragon 800 -järjestelmäpiiri ja noin viiden tuuman Full HD -näyttö. Sormenjälkilukija on mahdollinen, sillä sellainen löytyi jo HTC One Maxista. Applen iPhone 5s:stä sellainen löytyy jo ja Samsung aikoo ilmeisesti myös laittaa sellaisen seuraavaan Galaxy S:ään. Evleaksin tietojen mukaan "One II:ssa" olisi aiemmista puhelimista poiketen on-screen-näppäimet.
HTC Onen seuraaja on vaa'ankieliasemassa, sillä se voi määritellä hyvin pitkälle sen mikä on yhtiön tulevaisuus. Mikäli uusi lippulaiva floppaa, on HTC:llä hyvin vähän eväitä enää nousta merkittäväksi pelaajaksi länsimarkkinoilla. Kilpailu Kiinassa ja muissa Aasian maissa on yhtälailla kovaa.


Lue myös nämä
Tägit
Android HTC HTC One
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.