Yahoo lopettaa Windows Phone -päivitykset Flickrille

Matti Robinson
10. helmikuuta, 2014 15:27

Yahoo on kertonut TechCrunchille, ettei se aio enää tuoda uusia päivityksiä Flickr-sovelluksen Windows Phone -versiolle. Vaikka alustan osuus mobiililaitteista on vieläkin kovin pieni, niin mahdollisesti päätöksessä on mukana myös muuta yritysstrategiaa.
Yahoon asiakaspalvelu kertoi päivityksistä kysyneelle WP-käyttäjälle, että yhtiö keskittää mobiilikehityksen iPhone- ja Android-sovelluksiin. Myöhemmin yhtiö vahvisti asian TechCrunchille.
Yhtiön mukaan vaikeita päätöksiä on tehtävä, jotta voi tarjota parasta mahdollista mobiilikokemusta. Microsoft ei suostunut kommentoimaan TechCrunchille Yahoon päätöstä.
Flickr-sovellukset toimivat edelleen normaaliin tapaan, mutta päivitysten puute tarkoittaa, että käyttäjät todennäköisesti katoavat pian ainakin Flickrin omasta sovelluksesta. Windows Phone -alustalla tästä hyötyvät lähinnä kolmannen osapuolen sovellukset sekä kilpailevat kuvapalvelut.
Yahoo ei ole päivittänyt Flickr-sovellustaan Windows Phonella sitten vuoden 2012, joka on jo nykyisellään karkoittanut käyttäjiä. Vain 2 tähteä sovelluskaupassa saanut sovellus on saanut paljon arvostelua päivitysten puutteesta.
Windows Phone -käyttäjien huono onni on tässä tapauksessa hyväksi Android- ja iOS-sovellusta käyttäville, jotka tulevat jatkossakin nauttimaan Flickrin päivityksistä ja uusista sovelluksista.

Lue myös nämä
Tägit
Windows Phone Flickr Yahoo
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.