T&T: Uutta Jollaa ei tule vielä tänä vuonna

Manu Pitkänen
12. helmikuuta, 2014 12:42

Viime vuoden lopulla myyntiin tulleelle suomalaiselle Jolla-älypuhelimelle on jo kehitteillä seuraaja, mutta se ei tule näillä näkymin markkinoille tämän vuoden aikana, vaan julkaisua joudutaan odottamaan vuoden 2015 puolelle. Asiasta uutisoi Jollan toimitusjohtajaa, Tomi Pienimäkeä, haastatellut Tekniikka&Talous.
Pienimäen mukaan Jolla osallistuu tämän vuoden MWC-mobiilimessuille selvästi isommin rahkein kuin viime vuonna, jolloin heidän käytettävissä oli vain pieni neuvotteluhuone. Nyt heillä on käytettävissä sadan neliön osasto ykköshallista. Messuilla aiotaan kertoa lisää tietoa Jolla-puhelimelle suunnitelluista uusista ohjelmisto-ominaisuuksista ja Other Halfistä, jonka kehitystyökalut ovat jo tulleet jakoon.
T&T:n mukaan Jolla on saanut Suomessa toimitettua ennakkoon tilatut puhelimet, joita kertyi joitain kymmeniä tuhansia. Seuraavaksi suunnitelmissa on laajentuminen Portugalin älypuhelinmarkkinoille ja jossakin vaiheessa Kiinaan, jota varten on jouduttu tekemään odotettua enemmän töitä. Yhtiön tavoitteena on myydä tämän vuoden aikana satoja tuhansia puhelimia.

Lue myös nämä
Tägit
Jolla Sailfish
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.