Acer julkaisi kaksi edullista Liquid-sarjan Android-puhelinta

Juha Tuppi
20. helmikuuta, 2014 18:02

Taiwanilainen Acer kantaa kortensa kekoon tulevan Barcelonan mobiilikonferenssin myötä julkaistaviin puhelinmalleihin esittelemällä kaksi edullista Android-puhelinta.
PCMag raportoi tänään Acerin julkistaneen kaksi Liquid-sarjan Android-älypuhelinta. Puhelimista ensimmäinen, keskihintaluokkaan sijoittuva Liquid E3, tulee varustettuna 4,7 tuuman 1080 x 720 -resoluutioisella IPS-näytöllä, 13 megapikselin takakameralla ja kahden megapikselin etukameralla. Erikoisuutena myös etupuolen kameraa tukee LED-salama. Laitteistosta löytyy 1,2 gigahertsin neliydinprosessori, gigatavu keskusmuistia, neljä gigatavua microSD-laajennettavaa tallennuskapasiteettia ja Android 4.2.2 Jelly Bean -käyttöjärjestelmä, joka luvataan päivittää 4.4 KitKatiin myöhemmin tänä vuonna. Luurin mitat ovat 138 x 69 x 8,9 millimetriä ja hinnaksi sille on ilmoitettu 199 euroa.
Toinen Acerin tulokkaista, Liquid Z4, kuuluu halpismalleihin 99 euron hintalapullaan. Puhelimesta löytyy neljän tuuman näyttö, viiden megapikselin kamera LED-salamalla ja automaattitarkennuksella, 1,3 gigahertsin tuplaydinprosessori sekä neljä gigatavua tallennuskapasiteettia. Käyttöjärjestelmänä toimii Android 4.2.2 Jelly Bean. Paksuutta luurilla on 9,7 millimetriä ja se painaa vain 130 grammaa.
Molemmat puhelimista tullaan esittelemään Barcelonan mobiilikonferenssissa ensi viikolla, ja niiden on tarkoitus saapua myyntiin Euroopassa huhtikuussa.


Lue myös nämä
Tägit
Acer Android Acer Liquid E3 Acer Liquid Z4
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.