Kuvavuoto: Tässä Galaxy S5 suoraan MWC:stä

Matti Robinson
24. helmikuuta, 2014 13:22

Samsung julkistaa tänään uuden huippumallin Android-puhelinmallistoon. Laite on todennäköisesti nimeltään Samsung Galaxy S5, mutta miltä se näyttää?
Nyt singaporelaisfoorumilla on julkaistu kuvia, jotka ovat väitetysti kuvattu Mobile World Congress -messuilla ja esittelevät Galaxy S5:ttä. Kuvien ohessa vahvistetaan myös kotinäppäimeen upotettu sormenjälkilukija.
Mikäli odotit Galaxy-sarjan lippulaivalle suurta uudistusta, niin ainakin ulkonäön perusteellä sitä ei ole tulossa. Vaikka takakuori onkin muuttunut nahkaa jäljittelevästä muovista ihan vain muoviin, niin yhtäläisyydet Note 3:n ja Galaxy S4:n kanssa ovat edelleen läsnä. On kuitenkin positiivista, että laitteen kerrotaan olevan IP67-sertifioitu eli veden- ja pölynkestävä.
Galaxy S5 on todellakin suurempi – ja varustettu suuremmalla näytöllä – kuin Galaxy S4. Lähteen mukaan kamerassa megapikseleitä on 16.
Samsung järjestää Unpacked5-tapahtuman tänään yhdeksältä illalla Suomen aikaan. Samsungin odotetaan julkistavan kaksi Galaxy S5 -versiota, joista myöhemmin markkinoille saapuu Quad HD -näytöllä varustettu versio. Värivaihtoehtoja on vilahtanut vuodoissa ainakin neljä (kultainen, valkoinen, musta ja sininen).





Lue myös nämä
Tägit
Samsung Samsung Galaxy S5 Unpacked MWC 2014
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.