Spotify uudistaa Windows Phone -sovelluksensa kevään aikana

Valtteri Ahonen
24. helmikuuta, 2014 13:30

Huolimatta siitä, että Spotifylla on ollut mobiilisovellus Windows Phone -alustalle jo iät ja ajat, ei se ole ollut oikein missään vaiheessa samalla tasolla kuin kilpailevien alustojen vastaavat. Sovellusta ei ole myöskään päivitetty samalla intensiteetillä kuin esimerkiksi Android-puolella.
Nyt Spotify on ilmeisesti tekemässä asian suhteen ryhtiliikkeen. Yhtiön mukaan sovellus uudistetaan täysin. Alustalle tuodaan uusia, aiemmin puuttuneita ominaisuuksia (esimerkiksi Browse- ja Discover-ominaisuudet) ja ulkoasu muuttuu tyystin.
Päivitykselle on ollut huutava tarve jo pidemmän aikaan, sillä sovelluksen toiminnallisuus ja suorituskyky on ollut selkeästi jälkijunassa, mikä on toisaalta kylläkin ymmärrettävää ottaen huomioon Windows Phonen markkina-aseman. Toisluokkaisuus tuli hyvin ilmi, kun Spotify uudisti tarjontaansa ja käyttäjät saivat mobiilipuolella käyttöönsä ilmaisen shuffle-kuuntelun, joka ei kuitenkaan päätynyt Windows Phonelle.
Päivityksen kaikki ominaisuudet tulevat kevään aikana saataville Spotify Premium -tilaajille, ja myös Spotify Freen on vahvistettu tukevan Windows Phone 8:aa lähitulevaisuudessa.

Lue myös nämä
Tägit
päivitys Spotify Windows Phone
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.