Motorola kehitti Google Watchia, julkaisee älykellon tänä vuonna

Matti Robinson
26. helmikuuta, 2014 17:27

Huhujen mukaan Motorola on kehittänyt Google Watch -nimistä kelloa viime vuonna ja sen julkaisu on kenties ollut tarkoitus olla myös jo viime vuonna. Ilmeisesti Google-kelloa työstetään kuitenkin nyt muualla, mutta Motorolalla oma kello on edelleen työn alla.
Mahdollisesti Googlen älykellon valmistajana on Nexus-laitteista tuttu LG ja Lenovon ostolla saattaa olla niin ikään osuutta asiaan. Motorola-johtaja Rick Osterloh kertoo kuitenkin, että yhtiöllä on tarkoitus tuoda älykello markkinoille tänä vuonna. Motorola keskittyy korjaamaan kuluttajien huolenaiheita, kuten akkukestoa ja ulkonäköä.


Android Police on saanut käsiinsä kuvia, joissa esiintyy aiemmin Google Watch -nimellä ja Gem-koodinimellä tunnettu älykellonkonsepti. Se on varustettu neliönmuotoisella näytöllä, kapasitiivisella takaisinnapilla, kyljessä olevalla napilla sekä volyyminapeilla. Android Police arvelee, että äänenvoimakkuuden säätämisen lisäksi nappejen takaa löytyy todennäköisesti äänihaku ja kuntoilumoodi, sillä niissä ovat juoksevan miehen ja mikrofonin kuvakkeet.
Tarkempaa tietoa Motorolan älykellon aikataulusta tai esimerkiksi laitteistosta ei ole.

Lue myös nämä
Tägit
Motorola Google Watch
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.