Boeingilta agenttipuhelin, joka tuhoaa itsensä ja vaarantuneet tiedot

Matti Robinson
27. helmikuuta, 2014 13:38

Boeing on esitellyt mystistä Black-puhelinta tänään. Esimerkiksi turvallisuusyrityksille ja puolustusvoimille suunnattu Black pystyy esimerkiksi poistamaan tietoja mikäli puhelin aukaistaan.
Kuten tämän kaltaisissa tuotteissa on totuttu näkemään, niin speksit eivät ole kaikki kaikessa. Tälläkin kertaa Boingin tuote on laitteiston osalta vähintäänkin keskinkertaista. Tarjolla on 4,3 tuuman 960x540-resoluution kosketusnäyttö ja 1,2 gigahertsin tuplaytiminen Cortex-A9, joilla pyöritetään Androidia.
Mielenkiintoisempia ovat lisävarusteet, joilla puhelimeen saa esimerkiksi biometrisen skannerin, satelliittilähettimen tai aurinkokennolaturin. Lisäksi mielenkiintoinen teknologia on avauksen yhteydessä tiedot tuhoava järjestelmä. Tiiviisti pakatun puhelimen rakoilu saa puhelimen tuhoamaan kaiken datan, joka tarkoittaa myös, että laite lopettaa toimimasta. Tarkempaa tietoa kuinka tämä kaikki tapahtuu ei valitettavasti ole.
Tietysti laitteen turvallisuusominaisuudet ovat myös muilta osin kunnossa.
Tietoa Boing Blackin hinnasta tai saatavuudesta ei toistaiseksi ole, mutta sitä tuskin hinnoitellaan aivan tavallisen kuluttajaälypuhelimen tavoin.

Lue myös nämä
Tägit
Boeing Black Boeing Android
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.