Windows Phone 8.1:n tapahtumaruutuihin voi upottaa haluamansa taustakuvan

Manu Pitkänen
2. maaliskuuta, 2014 11:55

Keväällä julkaistavasta Windows Phone 8.1:stä on liikkunut kauan huhutietoja ja kehittäjille aiemmin julkaistusta käyttöjärjestelmäversiosta on paljastunut paljon pieniä ja vähän isompia muutoksia. Yksi huhutuista ominaisuuksista on taustakuvien käytön mahdollistaminen aloitusnäytössä. Verkossa julkaistut uudet kuvat osoittavat miltä Microsoftin suunnittelema toteutus käytännössä näyttää.
Vuotaneet ruutukaappaukset ovat The Vergen mukaan aitoja. Windows Phonen tapahtumaruudut ovat olleet kovin pelkistettyjä, joidenkin makuun ehkä liiankin, mutta käyttöliittymän kustomoitavuuteen tulee uusia kikkoja tapahtumaruutuihin upotettavan taustakuvavalinnan ansiosta. Taustakuvavalinta ei ole oletuksena päällä ja sen käyttö on käyttäjien oman harkinnan varassa.
Muita Windows Phone 8.1:n sisältämiä uusia ominaisuuksia ovat muiden muassa ilmoituskeskus, Cortana-avustaja, mahdollisuus asentaa sovelluksia muistikortille sekä virtuaaliset painikkeet ja tuki kahdelle SIM-kortille. Microsoftin mukaan uuden käyttöjärjestelmäversion yhtiö yrittää ulottaa Windows-puhelimet aiempaa alhaisempiin hintaluokkiin, joissa kasvunopeus on kaikkein suurinta.

Lue myös nämä
Tägit
Microsoft Windows Phone
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.