Nokia kuittaili Samsungille Ellenin Oscar-gaalakuvasta

Matti Robinson
3. maaliskuuta, 2014 13:01

Viime yönä Suomen aikaa järjestetyssä Oscar-gaalassa yksi suurimmista sponsoreista oli Samsung. Se näkyi myös show'ta juontaneen Ellen DeGeneresin käytössä olleesta Note 3:sta, joka löysi tiensä myös Bradley Cooperin käsiin. Niin ikään maailman eniten uudelleentwiitattu kuva otettiin kyseisellä puhelimella.
Koska kyseessä oli niin kutsuttu selfie, joka otettiin kenties hieman hämärähkössä katsomossa Note 3:n kahden megapikselin etukameralla, niin laatu ei ole aivan parasta mahdollista. Nokia tietysti näkikin tässä paikan piikitellä Samsungia.
NokiaUS huomautti Elleniä retweetissä, että olisi aika päästä eroon sumeista kuvista. Hashtägit ovat kuten alkuperäisessäkin tweetissä #Blessed #Oscars #Blurry. Ohessa oli erittäin sumea kuva Ellenistä gaalan vilinässä.
Vaikka Ellen käytti show'n aikana Samsungin Galaxy Note 3:a, niin takahuoneessa juontajan käsistä löytyi oma iPhone, jolla otettu kuva oli varsin terävä.



Edit: Nokia myös huomautti Kevin Spaceylle, että "optinen kuvanvakain on kaunis asia". Kevin Spacey yritti päihittää Elleniä retweettien määrässä.

Lue myös nämä
Tägit
Nokia Samsung Samsung Galaxy Note 3 the Oscars
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.