HTC:n uusi One on painajainen korjata, vain yksi puhelin on saanut huonommat pisteet

Matti Robinson
26. maaliskuuta, 2014 14:47

Kuluttajaelektroniikan ja tietotekniikan korjauksiin erikoistuva iFixit on avannut jo uuden HTC One (M8):n. Kuten voi kuvitella, niin tiiviiseen alumiinikuoreen pakattu M8 ei ole helpoimmasta päästä korjata.
Laitteen aukaisu kuitenkin paljasti muutamia positiivisia puolia edeltäjään verrattuna. Tällä kertaa muun muassa hankalat näyttökaapelit oli vaihdettu jousiliittimiin, joka helpottaa korjaamista. Koko iFixitin historian huonoimman arvosanan saanut HTC on siis parantanut korjattavuutta viime kerrasta.
Vaikka parannusta edellisvuodesta on tapahtunut niin HTC One on edelleen erittäin vaikea korjattava ja ainoastaan edeltäjä on saanut huonomman arvosanan. Esimerkiksi rikkoutuneen näytön vaihtaminen vaatii lähes koko laitteen purkamista. Toisaalta iFixit kehuu laitteen metallirungon tuomaa kestävyyttä.
Loppujen lopuksi iFixit antoi laitteelle ainoastaan kaksi pistettä kymmenestä. Onneksi HTC lupaa näytön korjaamisen ilmeiseksi yhden kerran puolen vuoden sisällä ostosta, joten ensimmäinen putoaminen ei välttämättä koidu kalliiksi korjaukseksi tai aikaavieväksi kotiprojektiksi.

Lue myös nämä
Tägit
HTC One iFixit HTC One (M8)
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.