HTC tuo "Sixth Sensen" viime vuoden malleihin kesällä?

Matti Robinson
31. maaliskuuta, 2014 14:21

HTC:n sovelluspäivitysten aikataulu on vuotanut. LlabTooFer.comin vuotama taulukko kertoo mitkä puhelimen saavat – ja mitkä eivät – uuden Sense-käyttöliittymän kuudennen version.
Sense 6 tai "Sixth Sense", kuten HTC haluaa sitä kutsua, saapuu taulukon mukaan viime vuonna julkaistuille edellisen sukupolven One-malleille sekä Butterfly S -mallille. One-malleihin kuuluvat tietysti M7, M7:n kaksois-SIM-versio sekä One Mini ja One Max. Android KitKat näille malleille on merkattu, vaikka kaikki sitä eivät ole ainakaan Suomessa saaneet.
Vanhemmille malleille, kuten vaikkapa 2012 julkaistulle One X -sarjalle, ei ole taulukon mukaan tarjolla sen kummemmin uutta kuudetta Senseä kuin Androidin uusinta KitKat-versiota.
Uusi käyttöliittymäversio saapuu M7:lle touko-heinäkuussa ja muille mainituille malleille kesä-heinäkuussa. Tämä tietysti olettaen, että vuoto on todenperäinen.
Sense 6 tuo mukanaan uuden tasaisemman ulkoasun, uudistetun Blinkfeedin ja kamerasovelluksen, parannetun gallerian sekä paljon uudistuksia muuhun ulkoasuun.

Lue myös nämä
Tägit
HTC One HTC One mini HTC One Max HTC One (M8)
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.