Kun akkuongelma yllättää, näin toimii Galaxy S5:n Ultra Power Saving -tila

Matti Robinson
20. huhtikuuta, 2014 15:03

Samsung Galaxy S5, kuten muutkin älypuhelimet nykyaikana tulee varustettuna virransäästötilalla. Tämä tarkoittaa, että puhelimen saa pidettyä päällä vaikkapa tärkeää puhelua varten pidemmän aikaa, kun tarpeettomia sovelluksia suljetaan. Galaxy S5:ssä on tosin menty vielä pidemmälle.
Galaxy S5:n Ultra Power Saving -tila tai Erittäin tehokas virransäästötila, kuten se on suomeksi käännetty onnistuu säästämään virtaa niin pitkälle, että viimeisellä 10 prosentilla voi pärjätä yli vuorokauden. Tila rajoittaa sovellusten käyttöä vain tärkeimpiin, poistaa esimerkiksi WiFin ja Bluetoothin käytöstä, säätää mobiilidatan pois päältä näytön ollessa suljettuna ja jopa muuttaa värit harmaasävyiksi.
Tilassa on mahdollista valita virransäästötilan alkunäytön kuuteen pikavalintaan kolme valinnaista sovellusta. Valittavissa ei kuitenkaan ole kaikkia puhelimen sovelluksista. Oletuksena pikavalinnoissa ovat puhelin, viestit sekä verkkoselain.
Erittäin tehokkaan virransäästötilan saa päälle ilmoituskeskuksen kautta pika-asetuksista tai asetusten järjestelmä-kohdan virransäästö-osiosta. Vaihtoehtona tälle toiminnolle on olemassa myös tavanomainen virransäästötila.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Samsung Galaxy S5
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.