Tyly tilasto: Samsungin sovelluksista ei juuri välitetä

Manu Pitkänen
23. huhtikuuta, 2014 16:58

Samsungilla on toimintaa vähän jokaisella teollisuuden alalla, jopa ohjelmistoissa, vaikkei yhtiö olekaan sovelluksilla mainetta erityisen paljon niittänyt. Korealaisyhtiö on kuitenkin muutaman viime vuoden aikana alleviivannut, että sen tulee lisätä panostuksia ohjelmistokehityksessä, jotta se voisi erottautua paremmin kilpailijoistaan.
Panostamiseen on aihettakin, mikäli Strategy Analyticsin tutkimusta on uskominen. Sen mukaan Samsungin omat sovellukset ovat lähinnä vähän käytettyä bloatwarea.
Yhdysvaltalainen Galaxy S3:n ja Galaxy S4:n käyttäjä viettää tutkimusyhtiön mukaan Samsungin omien sovellusten parissa alle 10 minuutin ajan (kuukaudessa). ChatOn-pikaviestimen parissa kuluu kuukaudessa aikaa keskimäärin kuusi sekuntia. Eniten käyttöaikaa, muutaman minuutin verran, keräävät S Memo -muistio ja S Voice -avustin.
Samat Galaxyn omistajat käyttävät sen sijaan Facebookia yli 660 minuutin ajan kuukaudessa. Instagramin käyttöön menee aikaa 151 minuuttia ja YouTuben katseluun 146 minuuttia.


Lue myös nämä
Tägit
Samsung Android Samsung Galaxy -sarja Samsung Galaxy S4
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.