Samsungin huima tahti: 25 päivää ja 10 miljoonaa

Matti Robinson
12. toukokuuta, 2014 16:59

Tiedot Koreasta kertovat, että Samsung on toimittanut 25 päivän aikana peräti 10 miljoonaa Galaxy S5 -laitetta. Tahti on kerrassaan hurja ja päihittää kaikki yhtiön aiemmat lippulaivamallit.
Galaxy S4 oli yhtiön edellinen myyntikuningas, mutta mikäli uudet tiedot pitävät paikkansa, niin Galaxy S5 myi 10 miljoonan rajapyykin kaksi päivää edeltäjäänsä nopeammin. Myös ensimmäisen myyntipäivän saldo oli parempi Galaxy S5:llä, joskin myynti aloitettiin heti useammassa maassa.
Samsungia on arvosteltu viimeisimpien lippulaivamallien tiimoilta, sillä muutokset edellismalleihin ovat olleet pieniä. Samsung on myös jatkanut muovisella rakenteella, joka ei ole kaikkia tyydyttänyt. Myyntiluvut kuitenkin kertovat, että kuluttajat ovat edelleen kiinnostuneita Samsungin Galaxy S -laitteista. Iso kiitos kuuluu varmasti Samsungin valtaisalle markkinointikoneistolle.
Applen tasolle on vielä matkaa, mutta toisaalta Samsungin mallisto on käsittämättömän paljon laajempi, joten yhden mallin merkitys on pienempi.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Android Samsung Galaxy S5
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.